Crucea Rosie Ialomita Filiala Ialomita Crucea Rosie

Crucea Rosie Slobozia
     media: 3.50 din 2 voturi

Actiunea ,,Speranta in ochi de copil'' face parte din proiectul proiectului “Voluntariatul – o raza de speranta in sufletele copiilor”. 
Actiunea  a constat in realizarea unor donatii catre familii aflate in evidenta Crucii Rosii Filiala Slobozia, in cadrul unui program artistic sustinut de elevi ai Colegiului National “ Mihai Viteazul ”Slobozia.  
In cadrul actiunii “Speranta in ochi de copil”, elevii CNMV Slobozia,sub coordonarea profesorilor Popa Maria, Popa Madalina, Negoita Iuliana si Ionescu Adriana,  au  achizitionat produse alimentare (dulciuri, fructe, alimente de baza ), au  colectat haine si jucarii . 
Banii necesari  pentru donatii au fost obtinuti astfel:
- utilizarea bonurilor valorice, obtinute prin donarea de sange de catre elevii claselor a XII-a, in cadrul campaniei “Cu un strop se face VIATA!”, realizata in colaborare cu Autoritatea de Sanatate Publica Ialomita;
-colecta publica printre elevii CNMV;
-sponsorizare obtinuta de Consiliul Tinerilor din Slobozia;
-comercializarea de calendare ale Crucii Rosii, de catre profesorii coordonatori si Consiliul Tinerilor din Slobozia  si donarea procentului de 2% din valoarea acestora;ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare